Product Veiligheid

Wij bieden een solar totaaloplossing, waardoor we kunnen garanderen dat alle connectoren die meegeleverd worden met ons systeem enkel gebruikmaken van originele MC4 connectoren van Staubli. Op de zonnepanelen, de omvormers, tussen de rijen en alle overige connecties. Dit lijkt een simpel voordeel, maar is vaak niet mogelijk bij een merk dat alleen losse componenten levert.

Kwaliteitshardware

Ons kwaliteitscontroleproces zorgt ervoor dat al onze hardware is ontworpen en geproduceerd volgens onze kwaliteitsstandaard en daarmee veilige en betrouwbare prestaties levert.

Geïntegreerde DC schakelaar

De DC schakelaar is geïntegreerd in onze omvormers waardoor de tweede meest voorkomende oorzaak van installatie defecten voorkomen wordt.

Brandwerende kabel

Onze systemen worden geïnstalleerd met brandwerende solar kabels waarmee de algehele productveiligheid nog verder wordt vergroot.

Ontwerp Veiligheid

Het ontwerp van jouw zonnestroomsysteem wordt gemaakt in software dat ontwikkeld is door onze leverancier zelf. Als leverancier van de hardware die op je dak komt hebben wij er voor gezorgd dat het onmogelijk is om een slecht ontwerp te maken met de software.

 
 

Installatie Veiligheid

Voordat de kWh-garantie wordt uitgegeven moet de installateur het systeem registreren in onze software en aan alle due diligence checks voldoen. De software analyseert automatisch de output van jouw geïnstalleerde systeem en checkt deze met de Digital Twin en de actuele lokale weersomstandigheden. Als er installatiefouten zijn zal onze software dit detecteren, waarna de installateur een melding ontvangt zodat het tijdig opgelost kan worden.

  • Online inbedrijfstelling : De inbedrijfstelling van nieuwe installaties gebeurt online. Jouw installateur registreert je systeem in onze software waar het systeem alle due diligence checks moet behalen voordat de kWh-garantie wordt afgegeven.
  • Partner programma : Wij hebben een partner programma waarin wij een strenge selectie hanteren en alleen werken met de beste installateurs. Ze hebben niet alleen veel ervaring, maar ze krijgen ook specifieke training over de propositie.
  • Best practices : We zijn toegewijd de leiding in toonaangevende oplossingen te bieden in de solar industrie. onze leverancier was de initiatiefnemer en hoofdauteur in het hoofdstuk “Solar Power Europe O&M Best Practices voor het verspreiden van Solar.

Snelle detectie en meldingen

De combinatie van onze producten, ontwerpen en installatie zorgen voor een zeer veilige solar totaaloplossing. Het doel is om ons systeem nog veiliger te maken door middel van snelle detectie en meldingen.

Geavanceerde foutdetectie
Geavanceerde algoritmes helpen ons om continu te controleren op fouten, zelfs voordat de daadwerkelijke fout zich voordoet. Deze geavanceerde foutdetectie is een extra veiligheidslaag bovenop de preventieve maatregelen.

Vlamboogdetectie
Onze omvormers maken gebruik van intelligente filtering en algoritme om een elektrische boog (vlamboog) te detecteren en de omvormer tijdig uit te schakelen. Bij systemen die volledig gebruik maken van Optimizers, kan het systeem ook op paneel niveau worden uitgeschakeld.

Offerte aanvragen

Ben je een bedrijf?

Voor bedrijven hebben wij een aparte pagina met alle informatie die je nodig heb als bedrijf, neem snel een kijkje.