Het EnergieMagazijn.nl is een webshop vol met oplossingen die alles te maken hebben met slim omgaan met energie in en rond het huis. Wij hebben we één duidelijk doel voor ogen: Jou helpen om in je huis efficiënt om te gaan met energie; om kosten te besparen én tegelijkertijd met een positieve impact op het klimaat en daarmee de toekomst van de Aarde waarop wij wonen. Hiervoor bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten en totaalpakketten waarmee je jouw huis efficiënt kunt verduurzamen.

Installatie

Naast een compleet en actueel aanbod van van thuisbatterijen, monoblock AircoHeaters, (hbride) omvormers, laadpalen, zonnepanelen en nog veel meer leveren wij ook totaalpakketten, maatwerkadvies/offertes en installatiehulp als dat nodig is. Onze totaalpakketten zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd, zodat je zonder gedoe en met vertrouwen aan de installatie kunt beginnen.

Door EnergieMagazijn geleverde (hybride) omvormers zijn door onze technische dienst al correct ingesteld (o.a. juiste gridcode) en voorzien van de meest recente firmware, zodat e.e.a. na correct aansluiten direct werkt.

Alle producten, systemen en pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om jouw installatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Hierdoor wordt zelf installeren toegankelijk voor iedereen. Op onze website vind je bij ieder product ook duidelijke instructies en handleidingen.

Garantie

Bij Energiemagazijn.nl streven we naar volledige tevredenheid. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens of in orde zijn, dan lossen wij dit uiteraard graag snel voor u op. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier.