Met een  zonnestroomsysteem heb je geen risico op onderprestaties dankzij onze verzekerde kWh-garantie.

Brengt jouw systeem minder op dan beloofd? Dan keert de stichting per gemiste kWh het verschil uit.

Het resultaat is een rock solid business case, zodat jij kan blijven focussen op je core business.

VERZEKERDE KWH-GARANTIE

De prestaties van ons zonne-energiesystemen kunnen optioneel worden verzekerd via Stichting kWh-garantiefonds en Lloyd’s of London. Zo heb je altijd zekerheid, ongeacht wat de toekomst brengt.

BESTE PRIJS-KWALITEIT

Wij produceren Tier-1 producten met de meest geavanceerde technologie. Dit verzekert de laagste energiekosten gedurende de levensduur van meer dan 25 jaar. Onze betrouwbaarheid creëert waarde

Solide systeem

Dankzij onze expertise en integratie van onze hardware met software kunnen we accurate bankable financiële modellen maken. Kies voor een investering met transparant inzicht in de risico’s.

Verzekerde kWh-garantie

 

De opbrengst van Autarco systemen is optioneel te verzekeren door Stichting kWh-Garantiefonds in samenwerking met ’s werelds grootste verzekeraar Lloyd’s of London. Je ontvangt geld terug per gemiste kWh als het systeem minder opbrengt dan vooraf berekend en beloofd is.

  • Veilig: gedekt door Lloyd’s of London en een onafhankelijke stichting
  • Helder: geld terug per gemiste kWh als de opbrengst lager is dan beloofd
  • Meetbaar: MyAutarco houdt automatisch de opbrengst bij

Mensen die profiteren van onze totaaloplossing

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Eén merk, één compleet systeem

Onze uitgebreide kwaliteitsmanagement en commitment aan constante verbetering zorgen voor betrouwbare producten van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Alle  componenten zijn in-house ontwikkeld en werken naadloos samen voor maximale opbrengst. Met de geavanceerde zonne-energiesystemen van ons leg je innovatie op je dak

  • Krachtige prestaties: onze aanpak van solar totaaloplossingen zorgt voor systemen met de meest optimale prestaties
  • Betrouwbaar: onze producten zijn ontworpen met een sterke focus op betrouwbaarheid, optimale opbrengstconversies en duurzaamheid van het milieu

  • Beste prijs-kwaliteit: wij combineren prestaties en betrouwbaarheid en bieden zo een totaaloplossing tegen de best mogelijke prijs

Inzicht. Altijd. Overal.

Check je besparingen, inkomsten en kWh-productie, waar je ook bent, op elk toestel en op elk tijdstip. Elke omvormer verzendt data naar onze beveiligde Europese servers die wordt weergegeven in de app een cloud platform en mobiele apps voor de visualisatie van je zonne-energiesystemen.

 1.GEDETAILLEERDE  BEREKENING

Je installateur maakt op basis van jouw situatie een uitgebreide schaduwanalyse en ontwerp met onze software. Hier is je persoonlijke offerte op gebaseerd, inclusief een dichtgetimmerde financiële kosten- en opbrengstberekening. Zo weet je precies binnen welke termijn jij jouw investering terugverdient.

2.INSTALLATIE DOOR EEN ERKENDE DEALER

Na goedkeuring van de offerte treft je installateur alle voorbereidingen om jouw zonne-energiesysteem te realiseren. Na installatie melden zij je systeem aan bij Autarco. Wij controleren jouw systeem en overhandigen het garantiecertificaat na goedkeuring.

2.Pro active monitoring

Na installatie monitoren wij pro-actief de opbrengst van je systeem. Wanneer we zien dat jouw systeem niet naar verwachting presteert nemen we direct contact op met je installateur om eventueel verdere stappen te bespreken. Zo hoef jij daar verder niet naar om te kijken.

Neem contact op