Thuisbatterijen

Voordelen van een thuisbatterij zijn groot! Los van het besparen van kosten door slim gebruik te maken van momenten waarop energie goedkoop is met een dynamisch energiecontract en het opslaan van een overschot aan energie van de zonnepanelen voor later gebruikt heeft de thuisbatterij ook andere voordelen zoals dat je minder afhankelijk wordt van het stroomnet (zelfvoorzienend) en je pieken in het verbruik eenvoudig kunt opvangen zonder dat een zwaardere aansluiting (met hogere vastrecht kosten) nodig is; dit wordt peak-shaving genoemd.

De thuisbatterijen van EnergieMagazijn.nl zijn uiteraard van hoge kwaliteit, veilig, efficiënt en heel eenvoudig te installeren.

Als consument kun je de btw op de aanschaf en installatie van thuisbatterij(en) terug vragen bij de Belastingdienst. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract gebruikt. Je kunt dit zelf regelen, maar je kunt ook gebruik maken van de-centrale. Zij verzorgen dan de afhandeling voor een kleine vergoeding.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)
Filteren op
Prijs
Merk
Uitgangsvermogen (AC)
W W
Opslagcapacitiet
Type accu
Totaal Wp
Filter